De astăzi vă puteți înscrie la cursul cu noțiuni practice, dedicat în primul rând celor care lucrează cu pacienți ce poartă pompă de insulină sau au pacienți care sunt dornici să înceapă acest tip de terapie. Cursul are loc în București, vineri 13 decembrie și va fi susținut de dr. Mihaela Vlăiculescu, Medic primar Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice și Medicină Internă la Clinica DiabNutriMed.
Înscrierile sunt deschise aici, iar locurile sunt limitate: https://www.rodiabet.ro/curs-pompe-avansati-cazuri-clinice-notiuni-practice-13dec2024/.
”Cazuri clinice, sisteme de livrare automată a insulinei, modalități de ajustare a livrării de insulină în aceste sisteme, dificultăți în terapia cu pompă, situații speciale – vom căuta împreună soluții și răspunsuri la toate acestea în cadrul cursului. Vă aștept cu un caz clinic la care căutați soluție sau sugestii de îmbunătățire” a declarat coordonatorul cursului, dr. Mihaela Vlăiculescu.
Cursul se va desfășura după următorul program:
Cursul este dedicat medicilor primari, specialiști și rezidenți, cu specializare în diabet, nutriție și boli metabolice. Participarea este gratuită, cu condiția înregistrării folosind formularul de aici: https://www.rodiabet.ro/curs-pompe-avansati-cazuri-clinice-notiuni-practice-13dec2024/.
Numărul de locuri este limitat la 25 cursanți pentru fiecare sesiune, iar înscrierile se validează în ordinea înscrierilor, respectiv data transmiterii formularului de participare.
După înscriere veți primi un mesaj de confirmare din partea organizatorilor.
Cazuri clinice
Organizatorii vă invită să trimiteți propriile cazuri clinice pe care să le discutăm în cadrul cursului. Informațiile trebuie expediate către: Rufio Horvath, Senior Training and Education Specialist Diabetes Romania & Moldova, Medtronic, până luni 9 decembrie 2024, pe adresa de email: rufio.horvath@medtronic.com.
Cursul este parte a programului de educație medicală dezvoltat de Medtronic – liderul global în tehnologie medicală, cu susținerea Rodiabet, platforma comunităților de diabet din România dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2018.