Miercuri, 29 septembrie de la ora 14.00 vom afla de la Prof. Dr. Simona Vlădăreanu, Președinta Comisiei de Neonatologie a Ministerului Sănătății, Șef al Clinicii de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență Elias din București, despre stadiul actual al siguranței mamelor și nou-născuților în sistemul medical românesc. Vom discuta despre progresele înregistrate, provocările pe care pandemia le-a adus în zona neonatologiei dar și despre ceea ce putem face în viitor ca să dăm copiilor cele mai bune șanse la viață.

Dezbaterea va avea loc miercuri, 29 septembrie 2021, de la ora 14.00, în format digital, prin intermediul platformei Zoom.

Înscrierile sunt gratuite și se realizează completând formularul de participare AICI.

Vor participa la discuție invitați speciali precum:

Cea de-a 11-a ediție a dezbaterilor digitale Caspa.ro va marca Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Tema ediției din acest “Îngrijirea sigură a mamelor și nou- născuților” atrage atenția asupra riscurilor și greutăților la care sunt supuse mamele și nou-născuții la nivel mondial în momentul nașterii, povară accentuată și de pandemia mondială Covid – 19.

Dacă privim cifrele de mai jos, înțelegem de ce îndemnul ““Acționează ACUM pentru o naștere sigură și decentă” este extrem de potrivit și urgent.

Vă așteptăm miercuri, 29 septembrie 2021, pentru a încerca sa aflăm împreună cum putem lupta pentru a proteja viața, sănătatea și respectul pentru mame și nou-născuți.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma Caspa.RO, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata accesibila AICI.

 

Despre Comunitatea CASPA.RO

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmaciePfizerRegina MariaLiamed, Boehringer Ingelheim.

 Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici