RODIABET: ORA PACIENTULUI
Ediţia 27 || Miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 17.30
Alimentația în diabet
CONTEXT
CUM
ne organizăm
meniul zilnic
CE şi CÂT
putem include în farfuria noastră
la fiecare masă
se dovedesc de multe ori a fi provocări majore pentru persoanele cu diabet.
Vino la Ora Pacientului RoDiabet şi află:
- Regulile de aur ale unei alimentații sănătoase în diabet
- Principalele grupe de alimente și cum le includem în meniu
- Cum ne pregătim de postul Crăciunului și sezonul rece
- Tipuri de carbohidrați / Cum îi calculăm
- Ce este indicele glicemic / Unde și când îl folosim
INVITAŢI
Conf. Dr.
Anca Pantea Stoian
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București
Vicepreședinte al Asociației Central-Europene pentru Diabet (CEDA)
Dr.
Anca Hâncu
Secretar general al Asociației Europene de Medicina Stilului de Viață (ELMO) Președinte al Asociației medicale de prevenție prin stil de viață sănătos
MODERATOR
DORIN CHIOŢEA
Jurnalist
Alimentaţia în diabet
Vrei să afli de la specialiști mai multe despre CUM ne organizăm meniul zilnic, CE și CÂT putem include în farfuria noastră la fiecare masă?
Participă la Webinarul RoDiabet Ora Pacientului, ediţia 27.
Dacă aveţi întrebări pentru invitaţii webinarului, vă rugăm să le transmiteţi AICI.